Malý (Trikolora): Chcete v ČR chalífát?

01.05.2024 10:14 | Komentář

Pro ty, kteří Trikoloru neoprávněně nálepkují, že jsme náckové, že jen strašíme migrací: V Německu již muslimové požadují chalífát. Když jsem byl před třemi lety v Mnichově, pohyboval jsem se v samém centru s obavami, jak to tam vypadalo.

Malý (Trikolora): Chcete v ČR chalífát?
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Stačí se podívat na Paříž a jiná města ve Francii, Švédsku, Dánsku. Čtvrtě ovládané migranty natolik, že se do nich policie neodváží vstoupit ani za bílého dne. Domorodé obyvatelstvo se z bezpečnostních důvodů vystěhovalo.

Argumentace že to je tam, ne u nás neobstojí. Jednak už i u nás je třeba v Praze rizikové nejen Václavské náměstí, ale ještě nedávno poklidný Karlín, který je fakticky v centru a migranti, kteří „uprchli“ před válkou mají dostatek peněz na nákup nemovitostí v něm.

U nás to zatím není takové jako v západních zemích Evropy, ale to se zřejmě brzo změní díky „migračnímu paktu“. Naše vláda se prý alibisticky při hlasování zdrží, namísto aby ostře vystoupila proti. V Evropě je již tolik migrantů, že je v té staré podobě ztracena. Není cesta zpět a hrozba občanské války se den ze dne zvětšuje.

Nad Evropou se stahují mračna, já se toho nejhoršího doufám nedožiji, ale lituji naše děti a vnuky. Trikolora je pronárodní a protiunijní strana. Díky společné kandidátce s SPD nehrozí, že váš hlas propadne. Pokud vás štve současná vláda a EU, žádám vás o váš hlas v Eurovolbách a o kroužek pro naši kandidátku, Zuzanu Majerovou. Nedejte prosím na mediální nálepky.

Kdo si mě pamatuje z Federálního shromáždění ví, že jsem se vždy pral za správné věci. Politikou jsem nezbohatl, ale s koncem federace jsem s ní skončil, znechucen metodami a praktikami politiky. Zůstal jsem stejně zásadový dodnes a pokud bych nevěřil našim „třem pilířům“, v Trikoloře bych nebyl. Ještě jednou vás žádám o hlas pro „naši Zuzanu“. Tohle totiž hrozí i u nás:

Z Německa chtějí chalífát. Gangsta pop-islamisté jsou dosud nepoznaná hrozba (idnes.cz)

Konec chalífátu v roce 1924 způsobil, že muslimové byli okradeni o svobodu. Muslimský svět je nyní rozdělen na slabé jednotlivé státy, výsledkem čehož jsou různé katastrofy, jako je genocida v Palestině. Jediným možným způsobem nápravy je znovu obnovit chalífát...

Takový výklad dějin zaznívá ve videích islamistické iniciativy Muslim Interaktiv. A nejen v nich. „Chalífát je řešením,“ skandovali přívrženci skupiny na víkendovém propalestinském shromáždění, které pobouřilo Německo. Řada německých politiků ho odsoudila jako teroristickou propagandu.

Šok vyjádřila i německá média. „Enormně nebezpečný potenciál „pop-islamistů,“ zní například titulek komentáře německého deníku Die Welt. Podle jeho autora Jörna Lauterbacha je skupina riziková svou schopností působit stylověji a atraktivněji než jiné islamistické organizace. Muslim Interaktiv podle něj účinně využívá sociální platformy, jako je Instagram či TikTok, a chlubí se západními symboly statusu, zatímco šíří tvrdé islamistické názory.

Mládež lákají na rapovou stylizaci

„Ti, kteří dosáhli zjevných úspěchů ve skutečném světě a opustili zadní místnosti mešit, pravděpodobně rychle porostou. A stanou se pro napadenou společnost nebezpečnějšími, než kdy byly jednotlivé útoky,“ myslí si komentátor.

Za pop-islamisty začala skupinu s odkazem na pozorovatele z řad bezpečnostních složek nazývat německá média v souvislosti s vystupováním jejích členů na veřejnosti. Jsou fyzicky zdatní, nosí mikiny s kapucí, řídí sportovní auta: jejich stylizace výrazně reflektuje populární hip-hop kulturu. Německá tajná služba Spolkový úřad pro ochranu ústavy varuje, že skupině se daří oslovovat zvláště mladé lidi.

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Nejhorší masová střelba je i po pěti měsících stále ve stadiu vyšetřování

21:03 Richter (ANO): Nejhorší masová střelba je i po pěti měsících stále ve stadiu vyšetřování

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 - Návrh na zřízení vyšetřovací komise Posl…