Mašek (ANO): Mám pocit, že v tomhle dramatu chybí pár herců

03.07.2024 19:05 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podání obžaloby v kauze Dozimetr

Mašek (ANO): Mám pocit, že v tomhle dramatu chybí pár herců
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Obžalobu v kauze Dozimetr podal žalobce k soudu pro Prahu 9 na devět lidí. Podle vyšetřovatelů se podíleli na systematické korupci a ovlivňování veřejných zakázek. Mezi důkazy jsou odposlechy i výpověď jednoho z obžalovaných.

Anketa

Je dobře, že Babiš zakládá frakci s Orbánem a rakouskými Svobodnými?

98%
1%
hlasovalo: 11424 lidí

A ten borec, co Gazdíkovi radil, aby svůj telefon rozšlápl a vyhodil z okna? To je vážně zajímavá postava v celém tomhle příběhu. Mám pocit, že v tomhle dramatu chybí pár herců, kteří by měli být na scéně. Když se na to podíváme zblízka, je to jako sledovat divadelní představení, kde některé postavy jen tak zmizely za kulisy a my se můžeme jen domýšlet, co se s nimi stalo.

Pan učitel Rakušan slavnostně prohlásil, že Starostové něco takového prostě nikdy, ale opravdu nikdy neudělali. Takové prohlášení mělo za cíl uklidnit veřejnost a dodat důvěru, že jejich strana je naprosto čistá a bez poskvrny. Ale co Rakušan sám? Jakou roli hraje v tomto příběhu? Aha, ten přece Redla vůbec nezná.

Redlova spolupracovníka Mlejnka nakrátko nechal usadit do křesla šéfa rozvědky. Redl může být opravdu rád, že se celá záležitost oficiálně vyšetřuje. Kdyby se to totiž neřešilo právní cestou, mohl by být už dávno mimo hru – doslova i obrazně. Stejně jako někteří další, kteří se do podobných problémů zapletli a skončili špatně.

Možná bychom se měli více zajímat o to, kdo skutečně tahá za nitky a kdo je jen loutkou v této složité hře. Možná se jednou dozvíme celou pravdu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Budete nějak řešit docházku vašich senátorů?

A jestli ano jak? A nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici, teda i poslanci a ministři byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemyslíte, že by to pak politiky motivovalo, aby opravdu makali? Netvr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda Petra Fialy ruší zaručenou mzdu v soukromém sektoru

6:16 Vích (SPD): Vláda Petra Fialy ruší zaručenou mzdu v soukromém sektoru

Pětikoalice spolu s hnutím ANO, pokračuje v asociálních kouscích na úkor českých občanů. Tentokrát s…