Mašek (ANO): Odhad růstu HDP v roce 2024 se snižuje

10.08.2024 10:11 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k k HDP.

Mašek (ANO): Odhad růstu HDP v roce 2024 se snižuje
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Zdravím všechny, tak zpráva včerejška – odhad růstu HDP v roce 2024 se snižuje z již tak mizerných 1,4 % na ubohých 0,9 %. Je to obraz reálné výkonnosti naší ekonomiky a poptávky po našem zboží ve světě.

Je to výsledek energetické., cenové a daňové politiky naší 5K vlády. Také je to je pozdrav všem učitelům, kteří měli naslibované platy ve výši 130 % celostátního průměru, je to pozdrav všem státním zaměstnancům, že jejich příjem se nemá z čeho navyšovat.

Tedy ani policisté, hasiči, vězeňská služba a celníci nemohou čekat, že ministr Rakušan svůj slib o 10% navýšení mezd v bezpečnostních službách o 10 % od října tohoto roku myslel vážně.

Šlo jen o další ze lží před volbami, tentokrát to byly ty do EP. Pane ministře, jen upozorňuji, teď máme před sebou zase volby. Ty pro vás nejsou tak důležité?

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Balaštíková (ANO): Vládní kádrová politika v Bruselu selhala

14:12 Balaštíková (ANO): Vládní kádrová politika v Bruselu selhala

Pro ministra Síkelu zbyla v Evropské komisi agenda mezinárodní spolupráce, což by bylo celkem normál…