Michálek (Piráti): Politická divize Agrofertu v akci

07.10.2024 7:04 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k odměnám na Ministerstvu pro místní rozvoj.

Michálek (Piráti): Politická divize Agrofertu v akci
Foto: Interview ČT24
Popisek: Jakub Michálek

Politická divize Agrofertu v akci.

Služebníci Babišovi dnes oblažili čtenáře internetu další falešnou zprávou: Stát prý platil mimořádné odměny člověku z Dozimetru a dali k tomu Bartošovu fotku. Zadání znělo jasně: Muž s dredy nesmí projít!!

Až v textu článku se dozvíme, že to je úplně opačně a náhled článku je klam. To se ale většina čtenářů nedočte, protože text je pod placeným přístupem. Pravda je taková, že se mimořádné odměny člověku z Dozimetru dávaly za ministryně Dostálové - z Babišovy strany ANO. V článku se doslova píše: „Za období 2019–2020 bylo proplaceno 999 197 korun Luďku Šteffelovi,“ uvedlo ministerstvo, které Šteffela najalo ještě za bývalého vedení, kdy byla ministryní Klára Dostálová z hnutí ANO.

Byl to krásný příklad ODSÁNO, protože zatímco ODS označovala Babiše na billboardech za hrozbu, jako SPOLUpachatel s Dostálovou z ANO a Dozimetrem pracoval významný funkcionář ODS Zdeněk Zajíček. Ten za ICT Unii první tendr za víc než 1,6 mld. zaštiťoval, ačkoliv byla ODS oficiálně v opozici a Babiše vykreslovala jako nepřítele číslo 1. Starý známý trik z opoziční smlouvy.

Mimochodem, věděli jste, že Babiš sice oficiálně prodal MAFRU panu Pražákovi, ale že ve skutečnosti prý mají dohodu, že do parlamentních voleb 2025 nemění v novinách žádné klíčové posty. Tedy zůstávají tam Babišovi věrní? Proto ve vedení zůstávají lidé jako pan Nachtigall, pan Plesl a paní Pospíšilová a iDNEScz Babiše nadále zvýhodňuje, i když ekonomika MAFRy jde pod těmito lidmi do ztráty 250 mil. Proto podle justice_cz musela MAFRA snížit základní kapitál o 1,2 mld., aby uhradila ztrátu. Díky tomu, že v balíčku byla i Synthesia, nebyla prodávaná část skupiny ve ztrátě. Pražákův úvěr tehdy zafinancovala mimojiné PPF. Takže jsme doma… oligarchové mají stát rozparcelovaný, mají svoje koně všude - náš známý oligarchicko mediální komplex.

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

  • Piráti
  • Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ministerstvo zahraničí

Pane prezidente,proč si myslíte,že Lipavský je dobrý ministr zahraničí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 29 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Maláčová (SOCDEM): Chtěla bych, aby zmoudřela i Sociální demokracie

11:17 Maláčová (SOCDEM): Chtěla bych, aby zmoudřela i Sociální demokracie

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na zvolení předsedkyní Sociální demokracie