Ministr Válek: Jsem opravdu hrdý na Markétu Pekarovou Adamovou

05.10.2022 15:45 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k informaci o chystaném trestním oznámení na Markétu Pekarovou Adamovou

Ministr Válek: Jsem opravdu hrdý na Markétu Pekarovou Adamovou
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek

Od chopení se předsednického žezla TOP 09 i Sněmovny s grácií čelí urážkám, osobním atakům i nevybíravé rétorice některých členů ANO a hoaxům ze strany extremistické SPD.

Anketa

Pro koho byste raději hlasovali ve 2. kole prezidentské volby?

hlasovalo: 22216 lidí

Přiznejme si, že některé výroky Andreje Babiše si s těmi extremistickými moc nezadají. Třeba ten, jak ji označil za symbol zla a nenávisti. Už to bylo na omluvu. Jenže té se od opozičního šéfa nedočkáte. A když, tak napíše, že ji stejně nemyslí vážně. Ostatně paní Filipová, která se ohradila proti účelové lži o Sorosem placených demonstrantech, to má černé na bílém.

Senátní kandidáti hnutí ANO místo přiznání porážky pokračují ve vyhrocené rétorice a chtějí na předsedkyni TOP 09 podat trestní oznámení za výrok, že někteří jdou do horní komory jenom kvůli imunitě. Absurdní, že v čele této rétorické inkvizice stojí Jana Nagyová, které senátní kampaň téměř kolidovala s výpovědí před soudem.

Jistě, klidně podejte trestní oznámení. Je to vaše svaté právo. Jen pokud budete v podobném duchu pokračovat i dál, tak se obávám, aby se vám to vykopávání společenských příkopů nevymklo z rukou a nedopadlo to jako trumpovská eskalace, která vedla k útoku na americký parlament.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vraťme, prosím, naší zemi slušnou politickou kulturu

11:04 Kubisková (Přísaha): Vraťme, prosím, naší zemi slušnou politickou kulturu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politické kultuře.