Okamura (SPD): Energetická chudoba, nedostatek a zima pro desítky miliónů lidí

06.08.2024 4:28 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.

Okamura (SPD): Energetická chudoba, nedostatek a zima pro desítky miliónů lidí
Foto: archiv
Popisek: Lídr SPD Tomio Okamura na besedě v Praze

Tak tohle už je moc. „Budete jíst hmyz a bude se vám to líbit,“ tvrdí nám globalistické elity. Ty chtějí, aby kvůli „globálnímu oteplování“ běžní lidé v Evropě zchudli a přestali jíst maso. Green Deal v následujících dekádách znamená energetickou chudobu, nedostatek a zimu pro desítky miliónů lidí po celé Evropě.

Například unijní strategie „Farm to Fork“ (Od zemědělce ke spotřebiteli) tvořící součást Green Dealu i bruselský Akční plán pro oběhové hospodářství prosazují využívání alternativních a levnějších zdrojů bílkovin jako je hmyz. Climate Target Plan (Plán cílů v oblasti klimatu) pak uvádí, jak snížení spotřeby masa a mléčných výrobků přispěje k dosažení klimatických cílů EU. Tedy plánované zchudnutí! Nařízení (EU) 2021/1975 pak přímo schvaluje konkrétní druhy hmyzu, jako jsou mouční červi, cvrčci a další, pro použití v běžných potravinách.

Členové globalistického Světového ekonomického fóra (WEF) na konferenci v Davosu dokonce apelovali, že na změnu osobních stravovacích norem lidí není čas a je třeba urychleného přechodu na stravu složenou hlavně z rostlin a brouků. Podle architektů tzv. Velkého resetu má lidstvo do roku 2030 jíst o 40 % méně, aby „dosáhlo nulových emisí CO2“.

Nezaujatí vědci a zdravotníci přitom varují: hmyz není bezpečný pro lidskou spotřebu a mohou relativně bezpečně trávit pouze ptáci. Hmyz obsahuje chitin (tato látka tvoří jeho tvrdou vnější pokožku), který lidský trávicí trakt nestráví. Obsahují také polysacharid, který urychluje vznik rakoviny, parazitů a plísní u lidí. Navíc obsahuje metamorfní steroidy, zejména ekdysteron.

SPD má odvahu prosazovat nahlas, jasně a zásadově: ZRUŠIT takové nesmysly! Žádné sklopené uši a poslušné kývání, žádné fialovské okecávání nepříjemné pravdy před lidmi. Brusel s jeho přeplaceným aparátem poradců, komisařů, asistentů nám nemá co zasahovat do ekonomiky, natož do jídelníčku.

SPD také navrhuje novelu zákona o potravinách, která by nařizovala výrobcům hmyz přidávaný do výrobků označovat červeným tučným písmem o minimální velikosti fontu 18. SPD zajistí lidem slušné, výživné a kulturně vhodné jídlo. Zvýšení potravinové bezpečnosti a přístupu ke kvalitnímu stravování pro české občany zůstává nejvyšší prioritou. Společně budeme usilovat o budoucnost, kde bude mít každá rodina přístup k zdravým, udržitelným a cenově dostupným potravinám. SPD prosazuje BLAHOBYT PRO ČESKÉ OBČANY! Jsme proti asociální vládě pětikoalice, která podobné nesmysly podporuje.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Referendum - upřesnění

Dobrý večer, přečetla jsem si Vaši odpověď na dotaz od jiné uživatelky s názvem "referendum". Dále jsem si prostudovala Vás odkaz na tuto odpověď a zajímá mě bod 1e) v němž se v podstatě píše, že v referendu nebudou mít občané možnost hlasovat o členství v mezinárodních organizacích.. Nebo se pletu...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Emisní povolenky na vytápění budov – lumpárna EU zdražující bydlení

11:05 Vích (SPD): Emisní povolenky na vytápění budov – lumpárna EU zdražující bydlení

Část EU, kde často nesněží, nutí druhou část EU, aby platila do rozpočtu víc. Je to fér?