Okamura (SPD): Rasismus odmítáme – včetně pozitivní diskriminace, která je také rasismem

16.10.2024 17:02 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rasismu.

Okamura (SPD): Rasismus odmítáme – včetně pozitivní diskriminace, která je také rasismem
Foto: Hans Štembera
Popisek: První řádná schůze sněmovny po letních prázdninách. Promluví ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš o stavu digitalizace stavebního řízení

Čechům nejde o barvu pleti či sexuální orientaci, ale o to, jak se lidé chovají. Že příslušníci některých etnik můžou mít větší problém s integrací a může mezi nimi být více nepřizpůsobivých, není problém Čechů, ale těchto lidí. I v hnutí SPD jsou slušní Romové a všichni slušní občané jsou u nás vítáni. Rasismus odmítáme – včetně pozitivní diskriminace, která je také rasismem.

Hnutí SPD prosazuje zákon, který má ukončit zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými. Spíše si říkám, zda není od věci opustit tyto rádoby „lidskoprávní“ organizace, které se fakticky snaží pouze rozložit evropské národy a tradiční rodiny a vnucovat nám azylanty a imigranty.

My v hnutí SPD říkáme, že podporovat musíme pracující rodiny, a nikoliv rodiny, kde se odpor k práci, vzdělání a dobrým mravům dědí jako součást životní strategie. Není to žádná pohrůžka, ale říkám všem, tzv. nepřizpůsobivým občanům, ve skutečnosti mimořádně přizpůsobivým, že politický úspěch našeho hnutí znamená pro Vás konec zlatých časů. Nabídneme Vám nekompromisně jinou životní strategii. Tou je respektování práva, a práce za spravedlivou mzdu.

Pokud v tom někdo vidí z naší strany projevy nenávisti, xenofobie nebo rasismu, měl by jít zaklepat na dveře nejbližšího blázince. Pokud někdo říká, že lidé mají právo nepracovat, když nechtějí, mohu s tím souhlasit, ale dodám, že v tom případě nemají nárok na komfort hrazený z daní těch, kteří poctivě pracují a podnikají.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Róbert Teleky, MBA byl položen dotaz

Návykové látky

Proč je tolik povyku kolem legalizace třeba HHC, CBD, ale i THC pro DOSPĚLÉ? Vždyť v čem jsou tyto látky horší než je třeba alkohol, který je legální, přitom je to také droga a způsobuje dost problémů? Navíc, když něco bude legální, tak se s tím dá trh lépe regulovat a stát si přijde na peníze. Netv...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Decroix (ODS): Jak férově rozdělit málo peněz mezi hodně lidí

22:31 Decroix (ODS): Jak férově rozdělit málo peněz mezi hodně lidí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k práci za poslední dva týdny.