Už druhý den vídáme v médiích otřesné videozáznamy polomrtvého hovězího dobytka z jatek v Polsku, hnusné shnilé maso a komentář, že toto maso se dostalo v Evropě ke spotřebitelům. Ze začátku se to prý naší republiky netýkalo.
Po několika hodinách jsme se všichni dozvěděli, že tento odporný hnus skončil i v naší republice. A že prý si ho odebraly luxusní podniky v Praze, kde se stal zázrak a z této zdechliny se prodávaly delikatesy z argentinského býčka. 1.000 Kč za porci a možná to i pošilhávalo po "michelinské hvězdě".
Teď si asi každý z nás oddychne, ještě že do těchto restaurací nechodíme a těm snobům to přejeme. A pokud by náhodou patřili k "pražské kavárně", tím spíš.
Jenže okamžitě člověka napadnou opodstatněné pochybnosti, že když se tento sajrajt prodává v luxusních zařízeních, co se asi prodává tam, kde nakupují miliony našich spoluobčanů?

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV