Rozvoral (SPD): Odsuzujeme atentát na Donalda Trumpa!

18.07.2024 6:23 | Monitoring

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Rozvoral (SPD): Odsuzujeme atentát na Donalda Trumpa!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Vážení přátelé,

odsuzujeme atentát na Donalda Trumpa. Hnutí SPD spojuje vlastenecké síly proti asociální Fialově vládě. Europoslanec SPD Ivan David bude členem frakce Evropa suverénních národů. Výše valorizace důchodů, kterou oznámil ministr práce Jurečka, je naprosto nedostačující. SPD navrhne maximální možné zvýšení důchodů. Pětikoalice protlačila zvýšení koncesionářských poplatků nedemokratickým způsobem. My navrhneme jejich zrušení. Fialova vláda chce přehazovat svoji finanční odpovědnost za zdraví občanů na firmy a občany.

1. Odsuzujeme atentát na Donalda Trumpa

Hnutí SPD silně odsuzuje atentát na bývalého republikánského prezidenta USA Donalda Trumpa. Tento ohavný čin je útokem na demokracii a hodnoty, za které všichni bojujeme. Vyjadřujeme naši podporu a solidaritu s americkým lidem v tomto těžkém okamžiku a přejeme Donaldu Trumpovi rychlé uzdravení, aby mohl pokračovat ve své prezidentské kampani, a byl tak připraven zvítězit v podzimních prezidentských volbách v USA, a stal se tak podruhé prezidentem.

2. Hnutí SPD spojuje vlastenecké síly proti asociální Fialově vládě

Hnutí SPD minulý týden oficiálně zahájilo horkou fázi kampaně do zářijových krajských a senátních voleb a představilo 13 lídrů pro volby do zastupitelstev krajů. Uzavíráme širší koaliční spojenectví národně konzervativních sil s cílem zabránit propadu hlasů občanů s vlasteneckým cítěním, porazit strany současné vládní koalice a podílet se na správě a vedení našich krajů a efektivně zde pomáhat našim občanům.

Chceme zvýšit počet našich zastupitelů oproti krajským volbám v roce 2020 a být přítomni v zastupitelstvech všech českých a moravských krajů. Nabízíme pracujícím rodinám krajský příspěvek na dítě v řádu desetitisíců korun, program budování a financování dostupného bydlení, kvalitní a dostupné zdravotnictví včetně ambulantní a pohotovostní služby, podporu veřejné dopravy nebo dostatek míst na středních školách a učilištích pro všechny zájemce o studium.

Zároveň chceme větší bezpečnost občanů a chceme skoncovat s korupcí. Když lidem nedokáže a nechce pomoci vláda, pomůžou jim kraje se zástupci SPD v jejich vedení. Hájíme zájmy všech slušných a pracujících občanů proti asociální Fialově vládě!

3. Europoslanec SPD Ivan David bude členem frakce Evropa suverénních národů.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Veronika Vrecionová byl položen dotaz

Myslíte, že válka mezi Ruskem a Ukrajinou nemůže skončit mírem?

Ale jak jinak skončí? Nemyslíte, že je naivní si nalhávat, že Ukrajina může Rusko porazit? Kdyby to bylo možné, už by to udělala. Myslím, že větší od dalších států pomoci se Ukrajině už nedostane, spíš bohužel naopak. Vy sice tvrdíte, že vidina míru je falešná, ale třeba i prezident Pavel už mluví o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Praha se zaměřuje na měření emisí z dopravy

15:06 Hřib (Piráti): Praha se zaměřuje na měření emisí z dopravy

Praha se dlouhodobě potýká s problémem vysoké koncentrace škodlivých emisí v ovzduší.