Na malé podnikatele se valí jeden legislativní nesmysl za druhým. Ať už jde o šikanu v podobě EET a s ní spojené bonzáctví, nebo třeba zákaz kouření v hospodách, restauracích a barech. Své řemeslo tak už kvůli nesmyslným restrikcím, příkazům, zákazům a nařízením i hrozbám vysokých pokut věší na hřebík nejen hospodští a provozovatelé barů či restaurací, ale končí také spousta malých, převážně vesnických obchůdků a drobných řemeslníků.
Teď k nim, jak se zdá, začnou pomalu přibývat i provozovatelé vinoték. Kvůli novele vinařského zákona totiž musí investovat do nových technologií na sudová vína a bohužel tak navýšit prodejní ceny spotřebitelům. Zákon totiž přikazuje, jakým způsobem se musí sudové víno prodávat.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV