Senátorka Kovářová: Nechci zblbnout v Senátě a žít jen tím, co tam projednáváme

11.08.2023 11:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvám obcí a lidí v nich.

Senátorka Kovářová: Nechci zblbnout v Senátě a žít jen tím, co tam projednáváme
Foto: Hans Štembera
Popisek: Daniela Kovářová

Někdy se mě někdo pochybovačně zeptá, proč vlastně jezdím po sousedních obcích, když bych mohla odpočívat na zahradě. Proč se bavím s místními, poslouchám jejich vyprávění a ochutnávám jejich speciality. Víte proč? Protože mě zajímají a pokaždé něčím obohatí. Nechci zblbnout v Senátě a žít jen tím, co tam projednáváme. Všude zanechám stopu, i kdybych na svých cestách potkala jen jediného zdejšího. A někdy něco dostanu zase já od nich. Třeba včera v Kasejovicích od majitelky občerstvení U motýla takového krásného motýla na vonné tyčinky nebo v Nepomuku povidlový štrůdl s tvarohem.

Dnes jsem končila další Děkovné turné ve Štěnovickém Borku a v Nebílovském Borku. Mají tu hospodu Na Polánce (dříve U sousedů), kde vaří tak velké porce, že jsem si notný kus báječného kuřete na paprice odvezla domů a snědla k večeři.

Mí obvyklí hejtři mě nejspíš opět od hezky zdaleka a nejlíp anonymně zkritizují, ale já vím, že skutečný život je právě tady.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Nahrady

Dobrý večer, pane ministře, chci se zeptat, zda Vám přijde v pořádku do budoucna náhrada první dámě za výlohy spojené a její činností pro stát v částce cca 100 000,- Kč měsíčně? Opravdu, v dnešní době? Nechci být vulgární, ale v dnešní době, kdy spoustu lidí neví kudy kam a je to tragické, Vám to př...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Michálek (Piráti): Další zúžení seznamu náročných profesí vůbec neodpovídá realitě

15:14 Michálek (Piráti): Další zúžení seznamu náročných profesí vůbec neodpovídá realitě

Umíte si představit člověka hodně přes šedesát v těžkém průmyslu? My ne. Piráti ve vládě prosazovali…