Šichtařová (Svobodní): Lidi, nestrkejte hlavu do písku, bojujte proti zlu!

12.08.2024 7:04 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tomu, proč kandiduje do Senátu.

Šichtařová (Svobodní): Lidi, nestrkejte hlavu do písku, bojujte proti zlu!
Foto: archiv
Popisek: Markéta Šichtařová

V jednom ze svých předešlých postů jsem se vymezila proti jednomu z projevů současné ideologie. Odpovědí mi byl jízlivý komentář: "A co s tím uděláte? Jako vždy nic..." A na něj odpovím veřejně: Co s tím udělám já? Jak prosím?! Já se snad nepokouším kandidovat a získat mandát, abych něco dělat mohla? Jak tohle můžete říci zrovna mně, která tu všechny aktivizuje a pokouší se sjednotit všechny rozumné lidi, aby zastavili tohle šílenství? Víte, kolik lidí mi píše, že už mě nechtějí poslouchat, protože sice mám pravdu, ale oni z toho mají depresi, a tak raději přísun pravdivých, ale depresívních informací vypnou? Přesně kvůli takovým lidem, kteří strkají hlavu do písku, protože to je jednodušší, má šanci potenciální nová totalita. A já burcuju, kudy chodím: “Lidi, nestrkejte hlavu do písku, bojujte proti zlu!” Pokouším se získat silný mandát opravňující k činům - nejen v Senátu, ale skrze Senát obecně, abych měla kredit jednat. A vy se mne odněkud z gauče v papučích ptáte, co s tím udělám? Tak se neptejte. Prostě se z toho gauče zvedněte a když nic jiného, aspoň dojděte k volbám.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

svoboda slova

Dobrý den, jak si podle vás v otázce svobody slova vede tato vláda? Není horší než nějaký cenzor na sociálních sítích? Otázkou taky je, zda to tak není všude, nebo myslíte, že FB zavádí cenzuru na vlastní popud?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vanka (ANO): Dobrý senátor hájí zájmy občanů, ne svoje

6:23 Vanka (ANO): Dobrý senátor hájí zájmy občanů, ne svoje

Je kandidátem na senátora v senátním obvodu číslo 8 zahrnující Rokycansko, severní Plzeňsko a část B…