Sláma (Trikolora): Nejdříve rušit co se dá!!

07.07.2024 20:18 | Monitoring

Chraň nás pánbůh od všech těch mudrců, politických žvanilů, novodobých sociálních inženýrů. Kteří se v bijou v prsa co vše zavedou a zařídí.

Sláma (Trikolora): Nejdříve rušit co se dá!!
Foto: Archiv JS
Popisek: Místopředseda Trikolory Josef Sláma

Chraň nás pánbůh od všech těch mudrců, politických žvanilů, novodobých sociálních inženýrů. Kteří se v bijou v prsa co vše zavedou a zařídí.

Jak opakovaně, ostentativně a narovinu opakuji, je třeba rušit, škrtat, prostě se vymanit z područí vyhlášek, zákazů, příkazů, úřadů které nepotřebujeme. Pokud bude na jedné straně spoutaná lidská aktivita a na druhé straně předimenzován státní rozpočet zbytečnými výdaji, nikam to nepovede.

Opakovaně třeba kritizuji protikuřácký zákon (je sice třešnička na dortu, ale názorná až učebnicová ukázka zhovadilosti státu) takových zákonů a vyhlášek ke zrušení jsou tu stovky. To samé jsou státní instituce, když říkám že jich můžeme zrušit až třicet procent, tak nepřeháním.

Fialova vláda absolutně selhala , stát bobtná , daně se zvyšují a svoboda občana jde lidově řečeno do kopru. Občanovi již je nařizováno jak má myslet a co říkat.

Pokud budeme mít odvahu k radikálním postupům vůči nesmyslné regulaci, byrokracii, buzeraci , složitosti daní ale i jejich výši, která není ničím jiným než trestem, pak jsme na dobré cestě. Toto je zásadní krok a, aspoň já říkám že to je to podstatné pro vymanění z obručí a znovu nadechnutí .

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Josef Sláma

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ministerstvo zahraničí

Pane prezidente,proč si myslíte,že Lipavský je dobrý ministr zahraničí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Část politického spektra se šikuje pod rudým komunistickým praporem

22:14 Ministr Válek: Část politického spektra se šikuje pod rudým komunistickým praporem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Janě Maláčové, která stala předsedkyní Sociálních d…