Sláma (Trikolora): Nejdříve rušit co se dá!!

07.07.2024 20:18 | Monitoring

Chraň nás pánbůh od všech těch mudrců, politických žvanilů, novodobých sociálních inženýrů. Kteří se v bijou v prsa co vše zavedou a zařídí.

Sláma (Trikolora): Nejdříve rušit co se dá!!
Foto: Archiv JS
Popisek: Místopředseda Trikolory Josef Sláma

Chraň nás pánbůh od všech těch mudrců, politických žvanilů, novodobých sociálních inženýrů. Kteří se v bijou v prsa co vše zavedou a zařídí.

Jak opakovaně, ostentativně a narovinu opakuji, je třeba rušit, škrtat, prostě se vymanit z područí vyhlášek, zákazů, příkazů, úřadů které nepotřebujeme. Pokud bude na jedné straně spoutaná lidská aktivita a na druhé straně předimenzován státní rozpočet zbytečnými výdaji, nikam to nepovede.

Opakovaně třeba kritizuji protikuřácký zákon (je sice třešnička na dortu, ale názorná až učebnicová ukázka zhovadilosti státu) takových zákonů a vyhlášek ke zrušení jsou tu stovky. To samé jsou státní instituce, když říkám že jich můžeme zrušit až třicet procent, tak nepřeháním.

Fialova vláda absolutně selhala , stát bobtná , daně se zvyšují a svoboda občana jde lidově řečeno do kopru. Občanovi již je nařizováno jak má myslet a co říkat.

Pokud budeme mít odvahu k radikálním postupům vůči nesmyslné regulaci, byrokracii, buzeraci , složitosti daní ale i jejich výši, která není ničím jiným než trestem, pak jsme na dobré cestě. Toto je zásadní krok a, aspoň já říkám že to je to podstatné pro vymanění z obručí a znovu nadechnutí .

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Josef Sláma

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Část politického spektra se šikuje pod rudým komunistickým praporem

22:14 Ministr Válek: Část politického spektra se šikuje pod rudým komunistickým praporem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Janě Maláčové, která stala předsedkyní Sociálních d…