Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

30.04.2024 9:02 | Komentář

Kdybychom žili v normální zemi a měli normální vládu, vláda by ředitele Bezpečnostní informační služby (BIS) gen. Michala Koudelku neprodleně odvolala, neboť zneužívá svoji funkci a je pro naši zemi bezpečnostním rizikem.

Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala
Foto: Hana Brožková
Popisek: Petr Štěpánek

Milovník špionážních románů Koudelka si pozici šéfa zpravodajské služby plete s rolí politického aktivisty. Namísto, aby se vyskytoval spíše v zákulisí, rád se vyhřívá ve světlech reflektorů před televizními kamerami, což je přesný opak toho, jak by měl skutečný zpravodajský profesionál působit. Ale to je Koudelkův nejmenší problém.

Koudelka je osobně odpovědný za fabrikování zpravodajských kompromitačních her, které mají před evropskými volbami diskreditovat a poškodit některé politiky, naše i zahraniční, čehož součástí jsou řízené úniky zpravodajských (dez)informací do vybraných médií. Odhalení Deníku TO jsou v tomto smyslu zdrcující.

Koudelka je rovněž odpovědný za dodnes nevysvětlené a nedořešené kauzy „ricin“ a „Vrbětice“, které na dlouhá léta dopředu poškodily naše vztahy se světovou velmocí, na které stále jsme ekonomicky a surovinově závislí. V době nemoci prezidenta Miloše Zemana se rovněž spolupodílel na hanebném pokusu o jeho odstranění z funkce.

V čím zájmu tak Koudelka činil, se můžeme pouze dohadovat, ale tak těžké to zase není. Že posléze obdržel vyznamenání od ředitele CIA, je pouze v řádu věcí. Šéf české zpravodajské služby má ale na prvním místě sloužit zájmům své vlastní země, nikoli posluhovat cizí velmoci.

Jenže my nemáme normální vládu. Tahle vládní garnitura v tom naopak jede spolu s Koudelkou. Michal Koudelka i politici vládní koalice by ale neměli zapomínat, že nic netrvá věčně a že dříve či později přijde čas, kdy se za své pokleslé skutky budou zodpovídat.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Štěpánek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Podle Válka za nedostatek léků může i špatné počasí, jen ne on

20:01 Zaorálek (SOCDEM): Podle Válka za nedostatek léků může i špatné počasí, jen ne on

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru zdravotnictví.