Svobodní: Nelegální migranty je nutné nekompromisně deportovat

28.08.2024 17:17 | Monitoring

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k řešení nelegální migrace

Svobodní: Nelegální migranty je nutné nekompromisně deportovat
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní

Už roky voláme po Australském řešení nelegální migrace. Nyní musíme využít mimořádnou šanci tou cestou jít! Británie nám teď navíc svým jednáním umetla cestičku, kterou sama pod vedením socialistického premiéra odmítá využít.

Peníze, které již investovala do reálného řešení nelegální migrace, by byly jednou z mála smysluplných společných unijních investic. Schengenský prostor je totiž v EU náš společný. Společně tak dává smysl zainvestovat do hraniční stráže a nelegální migranty, kteří si troufnou překračovat takto střežené hranice, je nutné nekompromisně deportovat po vzoru Austrálie.

Jedině tak je naučíme, aby naše pravidla respektovali. V konečném důsledku budou náklady na boj s nelegální migrací a pašeráky řádově menší než dnes, jak se to povedlo Austrálii.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

kampaň

Myslíte, že je správné, aby si politici hráli na soudce a říkali, kdo smí kde inzerovat? Já chápu, že jde asi o prostory, které patří městu, a je fakt, že svým majetkem si každý může asi nakládat jak chce, ale myslíte, že je to pak férový volební boj, a taky, že se vám tento krok nemůže vymstít? Sou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Filmové pobídky slouží primárně k podpoře filmového byznysu

23:08 Ministr Baxa: Filmové pobídky slouží primárně k podpoře filmového byznysu

Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 13. září 2024 k zákonu o audiovizi