Trikolora odsuzuje

17.07.2024 8:19 | Monitoring

Nejvyšší státní zástupce Igor Stříž podal dovolání proti osvobození učitelky Martiny Bednářové. Trikolora tento krok odsuzuje.

Trikolora odsuzuje
Foto: Trikolora
Popisek: Trikolora - logo

Paní učitelka je už dva roky kriminalizována, skandalizována médii a připravena o možnost vykonávat svoji profesi, a to vše za pouhé vyslovení názoru, navíc pravdivého. Přesně takto postupují totalitní režimy. Stydíme se za to, že člověk s minulostí Igora Stříže stojí v čele Nejvyššího státního zastupitelství, a stydíme se také za Fialovu vládu, která Stříže v této funkci ponechala, ačkoli před volbami deklarovala pravý opak.

Evropská komise uvedla, že vzhledem k vývoji maďarského předsednictví plánuje bojkotovat neformální schůzky ministrů a posílat na ně jen úředníky. Také tento krok Trikolora odsuzuje, neboť je nejen nepochopitelný, ale do budoucna rovněž vytváří nebezpečný precedens. Stydíme se za politiky Evropské unie, a naopak plně podporujeme mírovou iniciativu maďarského předsedy vlády Viktora Orbána.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jiří Růžička byl položen dotaz

,,Jestli chceme jíst vlastní a kvalitní potraviny, tak je třeba rychle problémy řešit!"

Jak chcete problém řešit? Myslíte, že je vůbec reálné, že bysme mohli být potravinově soběstační? A pokud ano, za jakou cenu? Protože už teď jsou potraviny neskutečně drahé a byť podpora domácích zemědělců je hezká věc, uvědomujete si, že ne každý si to ze svého platu může dovolit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Hloupí se pohoršují, nejhloupější podávají trestní oznámení

10:21 Trikolora: Hloupí se pohoršují, nejhloupější podávají trestní oznámení

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k volebním preferencím SPD, Trikolory a PRO