Turek (Motoristé sobě): Veřejné ztrapňováni se při hře na vojáčky ze strany bezzubé instituce

21.09.2024 20:11 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezzubé rezoluci Evropského parlamentu.

Turek (Motoristé sobě): Veřejné ztrapňováni se při hře na vojáčky ze strany bezzubé instituce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Filip Turek

90 % času se Europarlament zabývá prohlášeními bez jakékoli právní závaznosti a na potřebnou práci není čas - účelem je zviditelňování se předkladatelů. Tyto prohlášení záměrně obsahují ideologické nesmysly "liberálních" progresivistů, aby bylo možné mediálně a společensky likvidovat racionální opozici, která logicky pro nesmysly hlasovat nebude.

Pro ty méně chápavé ještě jednou, ani v jednom z těchto hlasování SE NEHLASOVALO PRO, NEBO PROTI POMOCI UKRAJINĚ, ale pouze pro, nebo proti tomu jaké jako Europarlament uděláme prohlášení o dané situaci.

Všichni jsme věděli, že rezoluce opět projde, že nemá žádnou závaznost krom veřejného ztrapňováni se při hře na vojáčky ze strany bezzubé instituce a diplomatické provokace, která může konflikt maximálně tak vyhrotit (životy a domovy předkladatelů to stát nebude) a ty, kteří tak moc pomáhají Ukrajině jako my všichni, znechutit. Je děsivé a smutné jakou fraškou je dnešní politika. Vzhledem k tomu, že umím číst a přemýšlet v souvislostech, pro výzvu levičáků, kteří o konfliktu nic neví, stejně jako o geopolitice, bezpečnosti, vojenství a mezinárodních vztazích, nemohu se podepsat pod něco, co nikomu nemůže pomoci a co bez zodpovědnosti vyzývá k plošnému posílání čtvrt procenta HDP směrem k UA (když nemáme ani na 2% směrem do NATO) a snaží se konflikt eskalovat bez schopnosti akceptovat smysl rezolucí (diplomatický význam). Existence diplomacie tkví v tom, pokoušet se v takových situacích o příměří a hledání dohody (opět se najde hlupák, který ani nezná rozdíl mezi mírem a příměřím). Snad běžní občané jsou stále samostatně uvažující bytosti...

Cílem má být chránit životy a bránit dalším astronomickým škodám. Díky naší propagandě obětujeme rádi z pohodlí svých křesel, s kaviárovým chlebíčkem v hubě a za životy těch nejprostších a nejchudších Ukrajinců/Rusů (najdi 10 rozdílů) cokoli, abychom dělali pořádek na území bývalého Sovětského svazu za každou cenu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Šichtařová (Svobodní): V Praze 4 vyhrála stádnost, progresivismus, levice, konformita se systémem

22:14 Šichtařová (Svobodní): V Praze 4 vyhrála stádnost, progresivismus, levice, konformita se systémem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům voleb do Senátu na Praze 4.