Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2021 18:49:00

Pan hejtman Jan Grolich neříká pravdu

Pan hejtman Jan Grolich neříká pravdu

Reakce na facebookovém profilu k informaci hejtmana Jihomoravského kraje o zákazu očkování u praktických lékařů

 Samozřejmě, že jsme nezakázali očkování u praktických lékařů. Můžete se zeptat předsedy Asociace krajů, jak dnešní jednání se zástupci všech krajů probíhalo.

Jasně jsem řekl, že každé očkovací místo má nahlásit svou očkovací kapacitu, podle které se bude řídit distribuce vakcín. Všichni přeci ví, že dodávky z EU mají zpoždění a že máme vakcín nedostatek. Teď se očkuje na víc než 145 očkovacích místech a jednotlivé nemocnice samozřejmě můžou do očkování zapojit i praktiky, pokud se na tom s nimi dohodnou. Na plošné zařízení očkovacích míst v ordinacích praktických lékařů zatím nemáme dost vakcíny. Až ji budeme mít, tak samozřejmě počítáme s jejich zapojením.

Mrzí mě, že pan hejtman neříká pravdu a opakovaně bojuje proti centrálnímu systému očkování místo toho, aby při tak náročné společné operaci ukázal, že je týmový hráč, tak jako to ukazují ostatní hejtmani.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama