Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2024 19:54:12

Lže premiér Fiala či piráti? Foltýn mlčí

Lže premiér Fiala či piráti? Foltýn mlčí

Premiér Petr Fiala odvolal pro neschopnost pirátského ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše. Neschopnost ministra řešit průser ve stavebním řízení, o němž se ví měsíce, zjistil premiér až nyní.

Svědčí to o neschopnosti samotného premiéra Fialy. Odvolání je však i důsledek debaklu vládních stran v krajských volbách. Krajské volby mají vliv na celostátní politiku. Potvrdilo se staré pořekadlo, že dodělávající kobyla nejvíce kope. Kope Fiala i Bartoš.

Fiala vyhodil Bartoše v poledne 24. 9. 2024 poté, co se ráno sešli, aniž by mu to osobně řekl. Neměl odvahu vyhodit Bartoše z vlády přímo tváří v tvář, udělal to po telefonu. To svědčí o Fialově necharakteru. I pirát je člověk a slušnost by si zasloužil od někoho, kdo tři roky tvrdil, jak jsou piráti ve vládě potřební. Ovšem pak nastala slovní rvačka.

Piráti zveřejnili, že Fiala vyhazov udělal po setkání a nátlaku představitelů ODS – Jana Skopečka, Martina Kuby, Zbyňka Stanjury. Fiala to popřel a označil za dezinformaci, tedy lež.

Takže buď nám lže premiér Fiala, nebo piráti. Někdo z vládní koalice určitě lže. Nevím kdo. Marně čekám na vyjádření hlavního vládního propagandisty Otakara Foltýna, který má mimo jiné strategicky komunikovat za vládu a vyvracet dezinformace. Takže pane vládní komunikátore, lže premiér či piráti? A kolik jiných členů vlády nám ještě lže? Nebuďte zbaběle zalezlý a postavte se k otázce čelem. Nebo jste netušil, že dezinformace jdou i z vlády?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama