Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2024 4:41:00

Ruské volby byly zorganizovaná fraška

Ruské volby byly zorganizovaná fraška

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám v Rusku.

 Kdy vypadne Marija z okna?: mnozí politici světa jsou zděšeni z výsledku ruských "voleb". Samotná čísla ukazují, jakou trapnou frašku museli regionální i další vládci sehrát. No považte. Celkový celoruský výsledek byl 87.28% pro Putina. Bližší pohled na zveřejněná čísla ukazuje, jaká fraška to byla. Za teroristou Kadyrovem ovládaného a terorizovaného Čečenska dorazil bombastický výsledek - 98.99% hlasů pro Putina. Pochybuji, že po Putinových masakrech v Grozném a dalších místech Čečny by bylo něco takového reálné.

Po Kadyrově výsledku se tužilo nad míru dalších 18 regionů Ruské federace. Kemerovská oblast 95.73%; Tuva 95.37; Kabalsko-Balkersko 94.21%;Krym 93.6%; Dagestán 92.63%; Sevastopol 92.6%, Krasnodarský kraj 92.59%. Pak následovali další, ale už jen "troškaři". Pod 80% se neodvážil ve vlastním Rusku nikdo. Kdo by také rád padal z okna, přiznejme si to na rovinu.

Jediný, kdo vyjádřil pochybnosti o výsledku voleb, byla komunistická poslankyně za Altajský kraj - Marija Prusaková. Myslím, že je jen otázkou času, než vypadne z okna.

Takže prosím žádnou skepsi. Byla to zorganizovaná fraška a pokud někdo tvrdí, že až polovina lístků pro válečného zločince mohla být zfalšovaná, tak to určitě zní věrohodněji, než "úchvatná podpora" ruského válečníka Putina.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama