Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2010 16:45:00

Zemákoviny 11

Zemákoviny 11

Drahý kníže, že Vy jste nám chtěl sníst Karkulku?!

Další týden putování Zemáku se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Tahle etapa byla zeměpisně pestrá. Začala ve Středočeském kraji, poté jsme se přesunuli do Hradeckého kraje, poté opět do Středočeského, abychom závěr prožili v Ústeckém kraji.

Počasí až do pátku přálo a navíc organizace v Hradeckém kraji byla dokonalá. I návštěvnost mítinků proto byla opravdu veliká. S blížícím se termínem voleb stoupá i zájem médií a vtěsnat schůzky s novináři do nabitého programu je čím dál tím složitější.

Jak už jsme několikrát uvedli, dění na setkáních s občany zpestřují nejrůznější postavy a postavičky a tohle panoptikum se rozšiřuje s narůstajícím počtem setkání. Posledním přírůstkem je paní, která se v jednom středočeském městě ptala předsedy, zda ví o tom, že prezident Klaus ostřeluje občany neutronovým dělem. Předsedova odpověď mi unikla, protože jsem vydal veškerou pozornost a sebekázeň na udržení alespoň trochu vážného obličeje.

Nesmírně nás též pobavil článek v příloze MF Dnes o dívce-novinářce která se vydávala za nezaměstnanou, navštívila mítinky některých stran a s „růží pro předsedu“ v ruce žádala lídry o pomoc a radu.Dobře si tuto půvabnou blondýnku pamatujeme a tímto ji zdravíme.Děkujeme za ocenění Miloše Zemana, který v jejím hodnocení získal známku nejvyšší.A také vzkazujeme předsedovi TOP 09: Drahý kníže, že Vy jste nám chtěl sníst Karkulku?!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama