Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2010 10:41:00

Zemákoviny 9

Zemákoviny 9

Nabitý program měl předseda SPOZ a kapitán Zemáku Miloš Zeman ve čtvrtek, který strávil v Olomouci.

Kromě mítinků s občany Olomouckého kraje jej čekalo také několik důležitých setkání s významnými osobnostmi.

Na snídani jej pozval olomoucký arcibiskup Graubner. Pány obsluhoval otec Petr, který jak Miloše Zemana, tak i ostatní přítomné nesmírně potěšil servírovanou italskou kávou smíchanou s fíkovou pálenkou grappa. Nápoj prý byl výborný a odstartoval příjemně celodenní maratón. Miloš Zeman se dále setkal s rektorem Univerzity Palackého profesorem Miroslavem Mašláněm a novým děkanem filosofické fakulty docentem Jiřím Lachem. Pánové diskutovali o budoucnosti vysokého školství v ČR. Předseda SPOZ též přijal pozvání  primátora města Olomouce Martina Novotného, se kterým hovořil především o ekonomické situaci města.

Zatímco celá posádka přežívá putování ve zdraví, skolila moderátora Bořka Slezáčka zákeřná viróza. Média nebohého moderátora umístila na dva dny do nemocnice a ještě navíc uvedla, že zkolaboval pracovním vyčerpáním pro někoho zcela jiného. Zákeřnou virózu bravurní olomoučtí lékaři zahnali kapačkami na rychlý ústup, takže za dvě hodiny byl Bořek zase jak rybička. A zaměstnavatele také nezměnil.

Zemák se loučí s Olomouckým krajem a vydává se na Pardubicko. Putování autobusu se přehouplo již do druhé poloviny

Mítinky již celkově navštívilo 15 650 potenciálních voličů a za tu dobu již Zemák urazil 5 421 kilometr. I díky tomu se preference SPOZ vyhouply v předvolebních průzkumech trvale nad pětiprocentní magickou hranici.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama