Ing. Radim Holiš

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2024 21:03:00

Čtvrtý v republice, to už se počítá

Čtvrtý v republice, to už se počítá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům voleb do krajských zastupitelstev

 Chtěl bych vám všem ještě jednou obrovsky poděkovat za neuvěřitelnou podporu v krajských volbách! Díky vám jsem se stal čtvrtým nejúspěšnějším kandidátem v republice podle počtu preferenčních hlasů, přepočtených na voliče v kraji.

Skončit těsně za dlouholetými mediálně podporovanými politiky, jako jsou Martin Kuba nebo Martin Půta, je pro mě nejen velkým úspěchem, ale hlavně obrovským závazkem vůči vám. Vaší důvěry si nesmírně vážím!

Už jsem zpátky v plném pracovním tempu.Valné hromady nemocnic, jednáme s potenciálními koaličními partnery a hledáme co nejlepší shodu pro sestavení silné koalice. Ještě jednou děkuji za podporu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama