JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2024 12:06:00

Svátek demokracie na pražském zastupitelstvu

Svátek demokracie na pražském zastupitelstvu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zpřístupnění výsledků auditů Dopravního podniku hlavního města Prahy

 A k tomu bylo na programu mnoho výbušných bodů. Kromě některých územních změn, proti nimž protestují občané - zastavění náměstí Miloše Formana nebo projekt Penty na Hlavním nádraží, také společný podnik Nové Holešovice. Tento projekt je poznamenán kauzou Dozimetr a podezřením na úplatky.

Včera ale byla slavnostní chvilka. Po půl roce jsou konečně veřejně dostupné audity, které jsme si zadali kvůli korupční kauze Dozimetr!! Každý si tak může přečíst závěry nezávislých auditů, že projekty Dopravního podniku hlavního města Prahy Nové Holešovice, Palmovka nebo smlouva s firmou Xanthus jsou podezřelé či pro Prahu nevýhodné nebo z nich hrozí vznik škody.

Proto jsem jako zastupitelka podala trestní oznámení, protože za profesionální správu města neseme všichni zastupitelé odpovědnost před Pražany. Nejde pokračovat v netransparentním hospodaření DPP a Prahy. O to jako nezávislá zastupitelka usiluji a to jsem slíbila ve volbách. Držte nám palce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama