Jaroslav Komínek

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2024 4:31:00

CHKO Krušné hory - největší skanzen v Česku

CHKO Krušné hory - největší skanzen v Česku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahájení procesu vyhlášení Chráněné krajinné oblasti Krušné hory Ministerstvem životního prostředí

 Před necelými třemi měsíci zahájilo Ministerstvo životního prostředí proces vyhlášení Chráněné krajinné oblasti Krušné hory. Že jste to nezaznamenali? Nedivím se. Udělali to hezky o prázdninách a v době, kdy staré krajské zastupitelstvo už končilo, ale nové ještě nefunguje. Přece do toho pražským úředníkům nebudou nějaká veřejnost a krajští politici někde na severu mluvit...

Jenže my bychom měli! Víte, že nová chráněná oblast zabere skoro pětinu celé rozlohy kraje? Víte, že třeba někteří Chomutováci ji budou mít vlastně hned za domem? Jsme si jistí, že našemu regionu prospěje a neudělá z jeho velké části skanzen? My bychom v tom chtěli mít jasno a chtěli bychom, aby hlas našich voličů byl slyšet.

Požádali jsme ministra životního prostředí a ředitele sekce ochrany přírody a krajiny AOPK, aby prodloužili lhůty pro připomínky k zonaci CHKO, abychom měli šanci diskuzi o podobě CHKO otevřít na krajském zastupitelstvu. Rozhodování o nás bez nás STAČILO!

Celý text otevřeného dopisu najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama