Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2024 11:09:00

Řešíme podporu pro ordinace dvou zubařů

Řešíme podporu pro ordinace dvou zubařů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k investicím ve Zlínském kraji.

 I když události posledních dnů všechno obrátily vzhůru nohama, je tu pár věcí, o které bych se s vámi rád podělil. Třeba vám udělají radost jako mně…

ŘSD konečně zahájilo rozšiřování  SILNICE I/57 mezi Vsetínem a Valašským Meziříčím v úseku Semetín – Bystřička. Stavební povolení se na kraji trošku zaseklo, ale podařilo se ho odblokovat a za 3 roky by mělo bylo hotovo.

Na Vsetíně jsme dokončili rekonstrukci mateřinky v Rokytnici, která zahrnovala zateplení pláště budov, výměnu oken a dveří, instalaci stínicí techniky a nuceného větrání s rekuperací tepla…

Na střeše jednoho z pavilonů je také nově fotovoltaika. V dnešní době ZDRAŽOVÁNÍ ENERGIÍ energií by tahle opatření měla výrazně ušetřit náklady, které můžeme investovat jinde.

Co se týče zlepšení dostupnosti LÉKAŘSKÉ  PÉČE, v pondělí jsme na zastupitelstvu schválili dotaci na rekonstrukci ordinace psychiatrie.

Jde o první významnou finanční podporu města soukromému lékaři z dotačního titulu, v rámci něhož teď řešíme i podporu pro ordinace dvou zubařů. V našem regionu bohužel lékaři citelně chybí a podobné “pobídky” jsou jedním ze způsobů, jak je k nám přilákat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama