MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2024 16:21:00

Ať žije demokracie, kde pravidla zatím platí jen pro někoho!

Ať žije demokracie, kde pravidla zatím platí jen pro někoho!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k blokování třetí nejsilnější frakce v Evropském parlamentu

 To se ti demokrati zase předvedli! Musím se smát, jak se nám v plné nahotě předvedl ten slavný evropský parlament, ten středobod demokracie EU.

Že v českém parlamentu pětikoalice ohýbá jednací řád, jak se jí zachce, mění zákony retrospektivně nebo nastavuje pevné doby hlasování jak na běžícím pásu, to novináře nezajímá a je to vlastně demokraticky v pořádku. Ale když v tom středobodu svobody slova a demokracie odsunou třetí nejsilnější frakci, tak to je už víc než směšné.

A proč? No kvůli tomu, z jakých stran je složená.

Ty strany jsou v EP už léta a nikomu nevadily – až teď najednou. Tohle video si dejte (ZDE). Pak se budete smát ještě víc. Tady Babiš panu neschopnému premiérovi vysvětluje, s kým je jeho partaj ve frakci. Tím, že třetí největší frakci v EU odstrčíte, pane premiére ... možná teď prohrajeme, možná se vám povede nás umlčovat, možná se vám provede nás šikanovat ale příště...

Všeho do času a ten čas se už krátí. Ještě rok a už jsou volby KONEČNĚ! Lidé nejsou idioti. Nezapomínejte na to. Tak ať žije demokracie, kde pravidla zatím platí jen pro někoho!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama