Mgr. Ing. Milan Chaloupecký

kandidát do Senátu, kandidát do Pardubického kraje
  • SPD
  • Pardubice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2024 21:29:02

Program pro senátní obvod Chrudim

Program pro senátní obvod Chrudim

Program pro senátní obvod Chrudim

Vážení spoluobčané,již tento pátek a sobotu, tj. 20. a 21.9. proběhnou volby do zastupitelstev krajů a volby do Senátu. Naše občany trápí špatně fungující zdravotnictví, školství, zemědělství, ekonomika i energetika. S velkými problémy se potýká také digitalizace stavebního řízení. To jen ukazuje na fakt, že současná vláda má svoje priority na Ukrajině a v Bruselu. Volební koalice SPD, Trikolora a PRO to vidí jinak a má českého občana vždy na prvním místě. Pro senátní obvod Chrudim jsme pro Vás připravili program pro všechny věkové skupiny obyvatel, od mladých, přes střední generaci až po naše seniory.

VOLEBNÍ PROGRAM PRO OBVOD CHRUDIM

Záchrana a modernizace Chrudimské nemocnice, stabilizace zdravotnického personálu. Zřizovatelem Chrudimské nemocnice je Pardubický kraj, který v minulosti uzavřel oddělení interny v Chrudimské nemocnici, destabilizoval stavy zdravotnického personálu a neuvažuje ani s modernizací této, pro okres Chrudim důležité spádové nemocnice.
STOP spalovně nebezpečného odpadu v Rybitví! Občany v regionu Chrudimska také velmi pálí snaha o zprovoznění spalovny nebezpečného odpadu v obci Rybitví. Občanská petice je nyní v Senátu a já bych z pozice senátora rád podpořil snahu občanů o zdravé prostředí pro život. Není myslitelné, aby tento potenciálně nebezpečný provoz vznikl v blízkosti takových velkých aglomerací, jakými jsou města Pardubice, Chrudim a přilehlé obce.

Zajištění kvalitní lékařské péče na Havlíčkobrodsku, spravedlivé odměňování zdravotnického personálu. České zdravotnictví není v dobré kondici, chybí zubní lékaři, zdravotnický personál, lékařská pohotovost a občané čekají na banální vyšetření i několik měsíců.

Dostupné bydlení pro mladé české pracující rodiny. Toho lze dosáhnout podporou družstevního bydlení, realizovaného pod správou měst a obcí s podporou státu v rámci státní podpory bytové výstavby.

Narovnání důchodů našim seniorům. Snížením valorizace důchodů se vláda hojí na nejzranitelnější skupině občanů.

Zastropování cen elektřiny českým občanům. Elektřinu sami vyrábíme a čeští občané ji následně nakupují nejdráž z celé EU.

Zajištění dostatku léků hrazených zdravotními pojišťovnami. Konsolidace veřejných rozpočtů nesmí být na úkor zdraví našich občanů.

Podpora českých producentů potravin vč. postupného omezování spotřeby potravin druhořadé kvality z dovozu. Správně zacílené dotace do zemědělství umožní budovat potravinovou bezpečnost ČR.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama