Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Sokolov
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2024 20:07:00

Čím asi ten ministr Marian Jurečka přemýšlí?

Čím asi ten ministr Marian Jurečka přemýšlí?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zvýšení platů politiků a příjmu první dámy

 Čím asi ten ministr Marián Jurečka přemýšlí, když v této době navrhuje navýšení platů politiků o 13 procent? Člověk by řekl, že je to úplně mimo, neobhajitelné, že koalice, která lidem celou dobu říká, jak musíme šetřit, začne u sebe.

Ale ne. Za čtyři roky to pánové a dámy z vládní koalice nepochopili, a v rozpočtu na rok 2025 s penězi na navýšení svých platů už dokonce počítají! Na rozdíl třeba od peněz na nepedagogické pracovníky (kuchařky, uklízečky, školníky) nebo financí na opravy silnic 2.a 3. tříd.

Mimo jiné návrh hnutí ANO, konkrétně ho podal Andrej Babiš, na zmrazení platů politiků, vyjma soudců a státních zástupců, leží ve sněmovně už od roku 2021. Tato vláda ho ale úspěšně celou dobu ignoruje. Ale kdo chce kam…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama