Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2024 10:21:00

Kdo jim dovolil riskovat naše životy?

Kdo jim dovolil riskovat naše životy?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k aktivaci stíhaček F-35 s jadernými zbraněmi v Evropě

 NATO dělá neuvěřitelné věci. Chce nás evidentně vtáhnout do války a obětí má být po Ukrajině patrně celá Evropa. Kdo jim dovolil takto riskovat naše životy?

Neuvěřitelné, tyto provokace… Jsou zcela zbytečné a směřují k jedinému - k vyvolání širší války. Marné, zbytečné, ničivé, tragické… K ničemu jinému to nevede. Pokud ještě někomu nedochází, že takto je to od počátku a že válka na východě by nebyla, kdyby nebyla vyprovokována porušováním dohod a dalšími příhraničními kroky, je slepý. Toto je ale takové ohrožování životů nás všech, až je to neskutečné, že si to ti nahoře takto bezohledně a bez jakéhokoli ohledu na evropské obyvatelstvo dovolí.

Do Eveopského parlamentu proto volme pouze jednoznačně pro mír vyhraněné kandidáty, a posilme tak v EP hlasy pro okamžité ukončení války na východě, ne její eskalaci. Jako to mají ti nahoře evidentně v plánu. Opravdu neuvěřitelné, podobné provokativní kroky na našem, evropském území.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama