Mgr. Libor Vondráček

předseda Svobodných
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2024 21:09:00

Kdo se sebou nechá zacházet jako s rohožkou, z toho se stane rohožka

Kdo se sebou nechá zacházet jako s rohožkou, z toho se stane rohožka

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k k nominaci Jozefa Síkely na post eurokomisaře pro mezinárodní partnerství.

 Radujte se a milostivě děkujte za velkoryse významné křeslo v rámci nejvyššího sovětu EU. To máme za odměnu, že pro Leyenovou hlasovali vládní europoslanci, kteří v eurokampani hlásili racionální zelenou politiku! Za to, že vláda horlivě podpořila její druhý mandát a změnila během předsednictví EU názor na vše ohledně Green Dealu, že zpřísnila oproti původnímu plánu emisní povolenky a napomohla ještě většímu zdražení a zezelenání. Nechci slyšet ani slovo o tom, že je to slabé portfolio. Vždyť není slabých portfolií, je jen slabých eurokomisařů! Běda tomu, kdo se bude rouhat a zkusí připomínat, že kdo se sebou nechá zacházet jako s rohožkou, z toho se stane rohožka. Volejte jen hurá, hurá, hurá! Všechno je přece báječné!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama