Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2024 13:59:40 - Jak bude?

Lze GREEN DEAL ignorovat?

Dobrý den, Okamura tvrdí, že pokud bude SPD ve vládě, NEBUDEME GREEN DEAL RESPEKTOVAT! Je něco takového možné? Jaké by to pro nás mělo následky? Já teda s GD taky nesouhlasím a přál bych si jeho zrušení, ale na druhou stranu zastávám názor, že dohody jsou od toho, aby se dodržovaly, obzvlášť když u schvalování byli i čeští zástupci a bohužel hlasovali pro. Ptám se vás, protože mě zajímá, zda to, co SPD slibuje je vůbec reálné?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

prototypb

Odpověď

12.08.2024 9:27:19 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, MBA
 Dobrý den,jako členská země musí Česko respektovat všechna závazná pravidla, která byla schválená v rámci EU jako celku, pokud se chce vyhnout problémům v podobě sankcí za jejich nedodržování. Splnění tohoto slibu Tomia Okamury proto považuji za naprosto nereálné. Naopak za reálné a žádoucí považuji změnu a revizi opatření v rámci Green Dealu, která byla dosud schválená.    S pozdravem a přáním hezkého dneTomáš Zdechovský