Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2017 20:42:12 - pistolnice

Frontex

Dobrý večer , pane Zdechovsky , pisete, že si má každý stát hlídat sve hranice, když to dělalo a dela Maďarsko, tak je terčem ostre kritiky EU - " jako, , co si to ten Orban dovoluje " , že stavi ploty ! A Orban dela dobře , je to Maďarů zeme a jen oni a další národní staty mají právo rozhodnout, koho si domu pusti a koho ne ! EU by samozrejme byla ráda , kdyby národní staty zanikly a EP, EK mohla rozhodovat a nařizovat - o nás , bez nás ! Doufám, že se to nestane , protoze, co udělala Merkel, to nemá obdoby a nic ji nemůže omluvit , ona de - fakto rozhodovala za celou EU , že by na to mela právo si nemyslím, spíš si myslím , že by vedla celou Evropu do záhuby, jako už 2x v minulosti ! Jak je možné, že EP , necha beztrestne Frontex, dnes a denne privazet priprchliky na italske území , proc to EU dovoluje neziskovkam, které spolupracují s Frontexem ? Něco EP , EK zakázat chce ! a muže , ale něco ne, protoze se ji to hodi " do krámu" a dela z obyvatel Evropy blby ! Pokrač.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2017 12:20:38 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Dobrý den, pistolnice,ano, státy musí být schopné hlídat si své hranice a právě proto jsem se stavěl odmítavě vúči kritice Maďarska za stavbu plotu. Jinak o tom, jak je to ve skutečnosti s Frontexem, jsem psal už dříve a rád bych Vás proto odkázal na tento článek: http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Europoslanec-Zdechovsky-O-Frontexu-u-nas-koluje-rada-mytu-463492 Opravdu se nejedná o žádnou cestovní kancelář pro migranty do Evropy.S pozdravem Tomáš Zdechovský