Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2017 7:39:21 - Venda-jogista

Služební cesta

Prosím tě, mohl by sis jet na služební cestu do Stockholmu a zjistit, jak to tam v některých čtvrtích, kde jsou soustředěni imigranti vypadá v nočních hodinách? Odvahy máš dost-připomínám tvoji loňskou misi na Sicílii. Americký prezident Trump napadá Švédsko, kolébku demokracie a lásky k "multikulti" a křesťan v Čechách neví, co si o tom myslet. EP ti určitě proplatí náklady této cesty a snad imigranti poznají, že máš určitou imunitu ! Nějaký průkaz máš, ne? Tady je pár slov z jednoho webu: "Konflikt vznikl, když Švédská policie do Rinkeby přijela zatknout imigranty podezřelé z násilných zločinů a distribuce drog. Poté do ulice vyšel rozbouřený dav přistěhovalců, z nichž mnozí měli tváře zahalené maskami. Kriminálnické hordy začaly zapalovat auta a rabovat obchody. Tady je odkaz na jedno video - nějaký švédský kolega ti přeloží, co se tam říká. Rád s tím seznámím čl.základnu v našem okrese. https://www.youtube.com/watch Dík - V.Žáček, člen KDU-ČSL M.Třebová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2017 19:18:42 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Ahoj Václave,se situací ve Švédsku jsem měl možnost podrobněji se seznámit už dříve. Ve srovnání se Sicílií je zde ale jeden velký rozdíl. Zatímco situace na Sicílii se dotýkala EU jako celku, v případě Švédska se jedná čistě jen o jeho problém a je na severské zemi, jak jej vyřeší. Podobná mise jako na Sicílii tedy není na pořadu dne. 
Přeji vše dobréTomáš Zdechovský