Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.06.2017 13:25:01 - pistolnice

hanba a výsměch českým občanům

Pane, vás šéf je hodně nemocný , bere spoustu léků , nikdo se mu neposmiva , dokonce je nabizec českých žen muslimům a negrum, kteří mají i smrtelne choroby !! Co si to ten vas boss, dovoluje a českým ženám rádi jiného chlapa, aby měly peníze, ale do cikánských t.l.a.m sypete desetisice, takhle, se chovají lidovecke k.r.y.s, y.

Mam sestru, ktera má neuropatii s cukrovkou , je v důchodu, Zeman pracuje pro republiku , vy line čuně , nemáte vůbec právo dehonestovat českého prezidenta, jste jen vyzirkova svoloc a vlastizradci , nevíte co je neuropatie , nezazil jste to, tak zavřete tu vaši kusnu , ! Jste tak hnusnej lhář a je známe , že kdo lže, ten taky krade ! Děláte ostudu, kam se člověk podiva , jezdíte se paktovat se sudetaky a verejne a nepokryte se vysmivate českému národu ! ! Vy nejste Cech a , ani nejste tak odvážný , že nenapíšete, za či zájmy a prachy podrazite naší republiku , hnus ! Odpověď nečekám , byla by to lez a vy jste mi opravdu ale opravdu ukradenej !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2017 13:47:13 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,pokud jsem Vám ukradený, dost dobře nechápu, proč mi to všechno píšete. :-) Jen bych Vás rád upozornil na to, že kritika chování či politických kroků není dehonestace. Zbytek ponechávám raději bez komentáře.S pozdravemTomáš Zdechovský