Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2022 17:01:42

Hříchy radniční koalice – Hřích desátý: Nedodržení Programového prohlášení radni

Hříchy radniční koalice – Hřích desátý: Nedodržení Programového prohlášení radni

Programové prohlášení je slib radniční koalice vůči občanům města. Sami občané musejí posoudit, zda bylo či nebylo splněno. A zda priority Rady města jsou i prioritami občanů Uherského Hradiště.

Rozumím tomu, že Programové prohlášení koalice volebních stran ODS, KRUH, KDU-ČSL a TOP 09 z 11.3.2019 je kompromisem, nicméně by mělo zahrnovat reálné plnění předvolebních slibů. Proto je důležité srovnat tyto sliby se skutečností. A to především z pohledu voličů – občanů.

Pokud se jedná o rozšíření parkovacích míst, napojení ulice průmyslové na obchvat města, jednat o přemostění Moravy od Jarošova ke Starému Městu, budování nových vodních prvků, revitalizace centra Štěpnice, prosazení rekonstrukce bývalé věznice, rekonstrukce městské tržnice, zajištění dostupného bydlení pro mladé rodiny aj. to jsou nesplněné sliby radniční koalice.

Proto jsem zvědav, co tyto čtyři politická uskupení představí svým spoluobčanům jako jejich volební programy. Protože stále platí, že sliby nezarmoutíš. Problém ovšem je, že pokud volení politici neřeší problémy občanů a problémy Uherského Hradiště, pak jim již věřit nelze. A to i tehdy, když namísto slibů z programového prohlášení, provedli jiné, také smysluplné investiční akce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama