Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2022 10:21:00

Další hulvát na Hrad?

Další hulvát na Hrad?

Komentář na facebookovém profilu k souboji Miloše Vystrčila a Jany Nagyové o křeslo v Senátu

Magnetem 2. kola voleb do Senátu bude bezesporu volební obvod 52, kde po prvním kole postoupil Miloš Vystrčil se ziskem 45.62% hlasů a "ublížená" anoistka 2011 Jana Nagyová, které dalo hlas 30.56% voličů. Nagyovou po víkendu opět čeká soud v kauze Čapí hnízdo. Když politologové tvrdí, že s voliči ANO nehne ani sebevětší lež či nehoráznost, tak senátní volby v obvodu 52 jim dávají za pravdu.

Babiš vzal souboj na Vysočině za svůj. Z povolebního rozhovoru se z jeho huby linuly urážky Miloše Vystrčila horší, než ve čtvrté cenové skupině. To vážně tohle chcete na Hradě? Babiš se v politice osmělil, uráží nepohodlné a části společnosti už to vůbec nepřijde nenormální. Nejen Babiš, ale i Nagyová jsou skutečným obrazem stavu naší země a myslí spoluobčanů.

Babiš ve svém zlostném výlevu také pokřikoval, že Vystrčil pro lidi nic neudělal. Vysočina je mým rodištěm i druhým domovem, kam jezdím téměř každý víkend. Byl to Miloš Vystrčil, který byl ze všech dosavadních hejtmanů nejlepší. A v jeho éře opravené silnice byly hmatatelným výsledkem i jeho práce. Zato Babišovo konto práce pro lidi by bylo nejen nulové, ale výrazně záporné. Tento dotační podnikatel teď najímá hordy právníků, kteří ho mají vysekat z toho, aby nezměnil status na dotačního podvodníka. A Nagyová opojena postupem do druhého kola se prořekla jasně, že tam nejdříve bude žádat o imunitu. Majitel ANO sice věci za ní bez ní uvedl na pravou míru, ale jak se říká: "Co na srdci, to na jazyku".

Doufám, že můj rodný kraj si neudělá ostudu. Jelikož se někteří jedinci domnívají, že nejlepším nástrojem pro svoji prosperitu je zlost a odpor proti slušným lidem, tak prosím přemýšlivou část společnosti, aby si udělala čas a Milošovi hlas dala ve druhém kole. A na závěr položím otázku k přemýšlení. Kam by Babiš vedl Česko, když tak zběsile útočí na Vystrčila, jehož názory a činy jsou jasné?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama