Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2023 12:09:00

Ne bacha na Bacha, ale na Havlíčka

Ne bacha na Bacha, ale na Havlíčka

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývodům selského rozumu Karla Havlíčka

 Bojovník proti "progresivitismu" Karel Havlíček hodlá s velkou energií převzít štafetu škůdce země od Andreje Babiše. Z tiskové konference na téma "neodcházení slunce nejjasnějšího majitele ANO nejchytřejšího" nám vyhrožoval svým selským rozumem. Říkám vyhrožoval, protože to je takový Miloš Zeman Strakovy akademie.

Stačí připomenout, jak jeho selský rozum fungoval v minulosti. Nebudu zde rozebírat jeho podnikatelské počiny, které skončily neslavně. Ale po jmenování ministrem průmyslu a obchodu - realizace jeho a zemanových představ by dnes znamenala katastrofu. Do poslední chvíle prosazoval připuštění účasti ruského Rosssatomu do tendru na dostavbu Temelína. Z nedávné doby si vzpomínáte na zběsilou kampaň, ve které požadoval maďarskou cestu řešení energetické krize a pohonných hmot.

Možná už většina zapomněla na úpornou snahu rozprodat strategické zásob kovů z hmotných rezerv. I když se nejednalo o závratnou sumu, kterou by prodejem získali, přesto úporně prodej nařizoval. Vzpomněl jsem si na to nyní, když jedním z oněch prodávaných kovů byla měď. Aktuálně se prohlubuje nedostatek mědi na trhu, znalci komodit odhadují, že krize bude trvat přinejmenším do roku 2030. A mohl bych na další vývody jeho selského rozumu poukazovat dále. Ale to by nikdo nečetl.

Takže ne bacha na Bacha, ale na Havlíčka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama