Mgr. Bc. Daniel Lebduška

  • Piráti
  • Chrudim
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2024 8:10:37

𝗣𝗜𝗥𝗔́𝗧𝗜 𝗧𝗔𝗟𝗞𝗦 s Ivanem Bartošem! Digitalizace a podpora bydlení

𝗣𝗜𝗥𝗔́𝗧𝗜 𝗧𝗔𝗟𝗞𝗦 s Ivanem Bartošem! Digitalizace a podpora bydlení

Tentokrát jsme si pozvali speciálního hosta, kterým je předseda pirátů a ministr pro místní rozvoj a digitalizaci Ivan Bartos. Rozhovor se zaměří na digitalizaci, podporu bydlení a krajské volby.

 Tentokrát jsme si do našeho pořadu pozvali významného a respektovaného hosta. Je jím předseda České pirátské strany a současný ministr pro místní rozvoj a digitalizaci Ivan Bartoš. Tento rozhovor slibuje být mimořádně zajímavý, protože se budeme zabývat několika klíčovými tématy, která jsou aktuální a důležitá pro mnoho občanů. Hlavním bodem diskuse bude digitalizace, která se stává stále větší součástí našeho každodenního života a přináší mnoho výzev i příležitostí. Dále se zaměříme na podporu bydlení, což je téma, které ovlivňuje širokou veřejnost a vyvolává mnoho diskusí ohledně dostupnosti a cen nemovitostí. Posledním, neméně důležitým tématem budou krajské volby, které jsou vždy klíčovým okamžikem pro místní politiku a směřování regionů. Ivan Bartoš nám nabídne svůj pohled na tyto otázky a nastíní své plány a vize do budoucna. Zároveň se něco dozvíte i ode mně, kdy si na chvilku prohodíme role a Ivan se začne ptát mě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama