JUDr. Martin Netolický, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Pardubický kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2024 10:21:00

Krajská samospráva ustavena, jedeme dál

Krajská samospráva ustavena, jedeme dál

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k volbě vedení Pardubického kraje pro období do roku 2028

 Pardubický kraj se stal prvním v zemi, kde proběhla volba nového vedení pro nadcházejí období do roku 2028. Žádné emoce, vášně, napětí nebo osočování. Slavnostní atmosféru si zasedání zastupitelstva udrželo až do konce.

Široká dohoda hlavních partnerů se ukazuje jako přednost, nikoliv handicap. Oproti zvyklostem z minulosti byly ustaveny i poradní orgány zastupitelstva - výbory. Krajská samospráva tak může kompletně začít pracovat ihned.

Čeká nás příprava rozpočtu na příští rok, stabilizace situace ve zdravotnictví včetně uzavření pětiletých smluv se zdravotními pojišťovnami (platnost dosavadních končí k 31.12.), prosazování změny systému přerozdělení daní pro kraje dle nového férového systému, k tomu řada strategických investic, dokončení tranzitní komunikace D35...

Nová rada kraje pro období 2024 - 2028:
Hejtman - Martin Netolický
1. náměstek hejtmana - Dušan Salfický
Náměstek hejtmana - Pavel Šotola
Náměstek hejtmana - Ladislav Valtr
Náměstek hejtmana - Pavel Štefka
Člen rady kraje - Josef Kozel
Člen rady kraje - Miroslav Krčil
Člen rady kraje - Roman Línek
Členka rady kraje - Petra Šimečková

Těším se na spolupráci se všemi zvolenými zastupiteli kraje napříč politickým spektrem. Osoba hejtmana má spojovat, ne rozdělovat. Děkuji za důvěru jak občanům našeho kraje, projevenou ve volbách včetně vysokého počtu preferenčních hlasů, tak také členům zastupitelstva. Udělám s kolegy všechno pro to, abychom ji nezklamali.-

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama