Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2013 11:26:53

Osvícený Jaromír Drábek

Osvícený Jaromír Drábek

Je chvályhodné, když si člověk stojí za svým dílem a hájí ho proti nepřejícímu okolí. Ale platí toto vždy a beze zbytku? V případě bývalého ministra Jaromíra Drábka a jeho dítka, sKaret, to tak asi úplně vhodné nebude.

  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Je s podivem, s jakou vehemencí se Jaromír Drábek zastává asi nepříliš podařeného díla, které má již nechvalně známý název sKarty. Nebudu hodnotit, proč se najednou premiér Nečas tak vehementně vymezuje vůči tomuto projektu, ale pravda je jedna. V celém politickém spektru ani v řadách běžných občanů se asi nenajde již nikdo jiný, kdo by považoval tento projekt za zdařilý a bez stínu korupčního jednání. Tudíž se musím ptát. Nebylo by lepší už se tohoto projektu příliš nezastávat, a spíš se snažit najít takovou formu řešení, která by dokázala snížit zbytečné ztráty?

Jan Blažek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama