Ing. Petr Urbánek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2016 18:17:00

Předvolební boj v Palermu na severu se přiostřuje

Předvolební boj v Palermu na severu se přiostřuje

Kandidát hnutí ANO na hejtmana dostal výstrahu krátce po svém komentáři o Palermu na severu v televizní předvolební debatě

 Ve čtvrteční předvolební debatě kandidátů na hejtmana Ústeckého kraje vysílané v České televizi pronesl lídr hnutí ANO Petr Urbánek slova o Palermu na severu, čímž připomněl problémy s korupcí, do níž byli v minulosti zapleteni i vedoucí představitelé orgánů kraje. Navázal tím na svůj předchozí komentář o předražené zakázce na opravu ústeckého muzea v předvolební debatě Blesku.

Hned v noci z pátku na sobotu následovala výstraha v podobě propíchnutých pneumatik u auta, kterým jezdí on i jeho rodina. Bohužel nejde o první takovýto incident. Již v loňském roce poškodil neznámý vandal jeho auto a vozidla 2 dalších zastupitelů z hnutí ANO poté, co jako zastupitel města Litoměřice předložil návrh na vypisování otevřených výběrových řízení na všechny veřejné zakázky města.

K tomuto incidentu se Petr Urbánek vyjádřil na krajském facebooku hnutí ANO, kde uveřejnil následující vzkaz pro neznámého vandala „Chtěl bych mu říct: Příteli, já jsem s rodinou žil a pracoval na třech kontinentech, mimo jiné i v docela ostré Nigérii. Nějaké Palermo na severu mě proto jen tak nerozhodí. Nebojím se Vás. Bez ohledu na to zda Vás policie vypátrá či nikoli, budu pokračovat v prosazování otevřené a transparentní veřejné správy, ať se to různým kmotrům a jimi ovládaným politikům líbí nebo ne.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama