Mgr. Tomáš Jelínek, MHA

  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2019 16:00:40

Liberální demokracie, aneb, kdo nesdílí naše názory, dostane na budku nebo......

Liberální demokracie, aneb, kdo nesdílí naše názory, dostane na budku nebo......

Příspěvek Tomáše Jelínka ke znásilnění na Litoměřicku.

Liberální demokracie, aneb, kdo nesdílí naše názory, dostane na budku nebo půjde za katr.

    Tak už se to stalo, dostalo se to na veřejnost, a já jen doufám, že k něčemu podobnému nedošlo v našich luzích a hájích již dříve, ale mediím se to zatím podařilo ututlat. Africký migrant znásilnil u obce Lukavec na Litoměřicku v severních Čechách šestnáctiletou dívčinu. Pro média hlavního proudu ovšem nic zajímavého, ta hlavně řešila, zda se jednalo o uprchlíka, migranta, novoněmce (kolikáté generace???) či jinak frustrovaného chudáka v režimu „strpění“. A jak jste se to proboha dozvěděli, včetně podrobností? Ani slovo politování postižené a odsouzení pachatele. Česká televize pak neopomněla ve svém pořadu 168 hodin připomenout, že v České republice jsou v průměru znásilněny dvě ženy denně. Takže vlastně o nic nejde. Vrcholem nevkusu pak bylo, když redaktorka Českého rozhlasu Trachtová zpovídala místopředsedu Poslanecké sněmovny Okamuru, který se o svůj „fantastický“ zážitek z tohoto rozhovoru podělil na sociálních sítích. A už to jelo, politici levice, sdružení v tzv. Demokratickém bloku (ODS, KDU, TOP 09 a STAN), a zeleno-rudí Piráti jsou Okamurou zhnuseni a někteří, jako Kalousek, jej vyzývají k okamžité demisi. Ani slovo účasti s dívkou z jejich úst nezaznělo, to je nedůležité a hlavně zvykejme si. Šrouby se ještě v multikulturní a marxistické Evropské unii budou utahovat a příliv migrantů nebude slábnout, na to již politici jako Merklová, Macrone a mnozí další, za přispění českých lokajů a poturčenců, dohlédnou. A protože platí, že poturčenec horší Turka, máme se na co těšit.
   Kdo nebude sdílet liberální a multikulturní názory, na toho pošlou Lidové milice, pardon ANTIFU a ta mu to vysvětlí. Kdo bude nesouhlasně a dle jejich názoru štvavě psát na internetu, tak toho pošlou Hamáček a jeho trollové (čti trotlové) za katr. A dostane víc, než ten znásilňující Afroevropan, protože tak je to správné, tak to má být. Liberální demokracii si totiž rozvracet nedáme. A kdo to nechápe, tak…!!! A ještě ho „osolíme“ a zdehonestujeme na nějaké „Miliónové“ demonstraci, stejně jako v současnosti Babiše, Zemana, Benešovou, Okamuru, oba Klause, Jakla, Semína. Kdo bude na řadě příště?

    Závěrem mého příspěvku přeji poškozené dívce brzkou fyzickou a duševní rekonvalescenci a v následujících letech jen to dobré.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama