Ještě k odpovědi na můj dotaz.
Pane doktore děkuji za odpověď, se kterou se dá ovšem souhlasit jen částečně. Problematiku nekvalitních potravin nabízených na českém trhu vidíte pouze v tom, že spotřebitel nekupuje nekvalitní potraviny z důvodu nižší ceny. Z přiloženého odkazu však uvidíte, že problematika je daleko složitější a její řešení by bylo pro zdraví českého národa jistě prospěšnější, ale jistě pracnější než jednoduchý zákaz kouření. http://reportermagazin.cz/nejidlo/Z tohoto odkazu, ale i z praxe lidí majících možnost nakupovat za našimi hranicemi je jasné, že problém není ve formulce nabídka/poptávka, ale spíše v tom, že co v Čechách není zakázáno, je povoleno. Zde bych viděl spíše prostor pro práci lékaře, senátora a tady bych se snažil spíše zařadit ČR na úroveň ostatních států EU. Takto jsme jim spíše pro smích... Pavel
Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.
Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)
Odpověď
13.04.2015 16:43:28 - doc. MUDr. Peter Koliba, CSc.
Dobrý den pane Pavle,osobně podporuji zvyšování kvality potravin a až dojde k hlasování o této problematice, tak Váš názor plně podpořím. Hlavní iniciativa však musí vyjít z Poslanecké sněmovny, abychom mohli následně tyto zákony odsouhlasit.Děkuji za Vaši reakci.