Poslední příspěvky z profilů

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
RNDr. Petr Nečas
Mgr. Petr Havlík
Mgr. Petr Havlík vložil nový článek

Žádná extra změna nenastane

Určitě máme všichni podobnou zkušenost. Ještě včera jsem z domovní schránky vytáhl asi 8 reklamních materiálů kandidujících stran. Všechny byly vyvedeny v jásavých barvách a burcovaly adresáty.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Jan Kalousek
Občané.cz
David Rath
JUDr. Vojtěch Filip
Mgr. Bohuslav Sobotka
RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín vložil nový článek

Kauza: Prodal Most i s Repre cizí pozemky?

Vlažná informace snad probudí orgány činné v trestním řízení a budou konat iniciativně sami i bez podání trestního oznámení konkrétní osobou. Je šance, aby se naplnila slova ministra vnitra R. Johna a proti korupci začala bojovat Policie ČR sama!

RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín vložil nový článek

Předvolební rozhovor - Mostecký Deník

Jako poslednímu vyšel v Mosteckém Deníku až na moji uregenci rozhor k volbám. Údajně mi redaktorka Průšová otázky zaslala a já nereagoval (byť jinak vždy reaguji rychle. Šotkové se snažili, ale Balín se opět nedal. Rozhovor byl DM krácen, zde je celý

Jiří Paroubek
Alena Gajdůšková
Alena Gajdůšková vložil nový článek

Hodně důležité volby

Pozítří máme hned dvě možnosti uplatnit základní demokratické právo, právo svobodně volit. Jsou komunální volby a volby do Senátu v prvním kole 15. a 16. října a v druhém kole 22. a 23. října. A to velmi důležité volby.

Jana Vaňhová
Jana Vaňhová vložil nový článek

Proč jít k volbám

Až se v pátek 15.10. otevřou volební místnosti, budeme mít unikátní možnost rozhodnout o budoucnosti našich měst a obcí.

PeadDr. Ivo Strejček
Marek Vokšay
České Budějovice
Olomouc
Tomáš Jirsa
RNDr. Petr Nečas