Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2017 21:25:46 - pm1990

„My opravdu musíme velmi tvrdě zatlačit na muslimy..." 2

Vážený pane poslanče,

pár reakcí na Vaši odpověď:

"žádný stát nemá zájem na tom, aby na jeho území proudilo velké množství ilegálních migrantů jakéhokoli původu či vyznání."

Upřímně při pohledu na Západní Evropu by se o tomto Vašem tvrzení dalo přinejmenším polemizovat, mj. i tím, že se poněkud rozchází s tím, o čem jste hovořil ve Vašem posledním rozhovoru pro PL, viz. titulek tohoto dotazu.

Rétorika nejsou ony výsledky, které občané od politiků vyžadují.

"Česko má navíc ve srovnání se zeměmi na západ od nás mnohem méně důvodů obávat se problémů s imigranty pocházejícími z muslimských zemí."

Tak proč naše země vyčleňuje finanční prostředky až na 6000 imigrantů a v některých městech (např. v Brně) se zavádí tlumočníci do arabštiny? Proč máme policejní hlídky v ulicích při každém dalším atentátu? Co takhle dát je radši na hranici (=prevence)?

S pozdravem,

Pavel M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2017 18:25:38 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Vážený pane Pavle,pro Vaši informaci, v loňském roce se podařilo celkový počet příchozích migrantů výrazně snížit. Jinak pokud je mi známo, oněch 6000 azylantů zahrnuje i lidi pocházející z nemuslimských zemí. Zavádění tlumočníků ve Vámi zmíněné arabštině je věcí Brna - pokud Vám to vadí, svoje výtky směřujte na jeho zastupitele. Máte pravdu v tom, že ostraha především vnějších hranic EU je nezbytná (mají jí na starost hraničící členské země). Nemusí být ale všelék, protože teroristé se mohou vyskytnout i mezi místními.S pozdravemTomáš Zdechovský