Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2017 8:52:29 - Valentin Dobrotivý

313 citátů z Koránu aneb když něco vypadá jak kachna, chodí jak kachna a kejhá jak kachna, tak to bude kachna 2

Pro muslimy je vražda muslima opravdu zločinem. Podle islámu je ale vražda nemuslima dobrý skutek, za který vrahovi slíben ráj se 72 pannami. Pokud muslim tvrdí, že by nikoho nezabil, pak buď používá muslimské lži takíji, nebo je to vlažný muslim, který nebere své náboženství ani moc vážně. Jak je známo, takíja opravňuje muslimy lhát pro dobro islámu a je po staletí jedním ze vzorců jejich chování. Dokud jsou v menšině, jsou hodní a hlásají jen ty mírumilovné verše, jakmile se dostanou do většiny, začnou uplatńovat ty džihádistické. O islámu dobře psal Mustafa Kemal, zvaný Atatürk, “Otec Turecka”: “Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy”. O islámu pravdivě hovoří i bývalý muslim, dnes křesťan, Salman Hasan, se kterým jsem měl tu čest se osobně poznat a vyslechnout si naživo jeho přednášku "Islám bez závoje."
Nemyslíte si, že náboženství, které má více lidských obětí, než nacismus a komunismus dohromady, není nebezpečnou ideologií?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.03.2017 11:33:28 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,nevím, z kterých zdrojů čerpáte pro tak silná tvrzení. Na světě žije více než 1,5 miliardy muslimů a pokud by skutečně měla být vražda nemuslima dobrý skutek, celý svět by vypadal trochu jinak. Taktéž nevím, z čeho čerpáte své tvrzení o počtu obětí, na kterém zakládáte poslední otázku. Tvrzení o islámu jako ideologii by těžko obstálo v jakékoli odborné debatě, a Vaše otázka proto postrádá jakýkoli smysl. S pozdravemTomáš Zdechovský