Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2017 22:52:40 - K.Zahradnik

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsledek a očistí se od tohoto bezpáteřního člověka, který táhne stranu ke dnu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

mamcaRBK, marssa, amazonie, Kunamila, Zahradníková Halina, alsata, miras28, Leo Pitinský, Troll, Kvaker, kostka zdenek, martinstanislav, tomsik1, Pavelyar, zipo, čistíčskvrn, paul axe-hawk, Pamětník2

Odpověď

27.05.2017 9:25:02 - Ing. Antonín Seďa
 Pozor,je přece setsakramentský rozdíl mezi porušením ústavy a mezi porušením koaliční smlouvy. I když dle mého názoru,tuto smlouvu porušil premiér stejně ,jako A.Babiš. Ten nerespektoval morální hledisko svého jednání a nechtěl odstoupit. Můžete mi říci ,co mohl předseda vlády udělat jiného, když proti němu stal tandem M.Zeman a A.Babiš ? Já na to opravdu odpovědět neumím. A pokud někdo opakovaně lhal a lže ,je předseda a majitel politického hnutí ANO 2011. A je škoda ,že s ním neobešlo z vlády i ANO 2011. Stejně to byla od samého počátku opozice ve vládní koalici. A jeho předseda každodenně útočil proti svým koaličním partnerům .Tím opakovaně porušoval koaliční smlouvu,ale to vám zřejmě nevadilo.