Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2021 14:06:08 - Tangua

Ještě jednou Lipovská

Vaše předešlá odpověď - "Dr. lipovská se rozhodla jít svou vlastní cestou" - nijak nevysvětluje proč jste nebyli proti návrhu na její odvolání z rady ČT. Pokud vás o takové hlasování sama nepožádala dovozuji, že jste raději z vlastní vůle podpořili návrh "dokumentaristky" Olgy Sommerové, místopředsedkyně ultralevicové "Liberálně ekologické strany" na odvolání Lipovské než samotnou Lipovskou. Proč? SPD se zasazuje za suverenitu ČR a tady, ejhle, najednou raději podpoří ve sporu s Lipovskou Brusel a eurohujery zřejmě proto, že se Lipovská rozhodla jít do voleb za Volný blok. To jste opravdu tak malicherní? Konečně, výsledkem je současný stav sněmovny, kdy se Bruselská pětka přes značné rozpory v pohledu na různé věci domluvila zatímco zastánci suverenity země se vzájemně podrážejí kvůli prkotinám. Kdyby odpůrci Bruselu vytvořili podobný volební blok jako "Spolu" a "PirStan" mohly být poměry ve sněmovně dost jiné.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Mgr. Bc. Jan Kopal

Odpověď

11.12.2021 14:11:40 - Mgr. Jiří Kobza
 Dobrý den,asi se neshodneme. Já za současný stav sněmovny a tím i za budoucí vládu považuji zodpovědné ty, kteří marnotratně promrhali své hlasy na nevolitelné partaje. Ty chybějící konzervativní a vlastenecké hlasy do vlády dostaly ty, kdo se tam nyní hrnou. Volný blok (a dr.Lipovská rovněž) v této hře o oslabení vlastenecké fronty zahrál svoji vlastní roli. SPD nikdy neuhnula od svého programu, naopak vyzývala vlastence a konzervativce, aby podpořili SPD protože je to jediná strana, která dává jistotu, že hlasy pro ni nepropadnou. Podivné lavírování dr.Lipovské, kterou při volbě do komise SPD podpořila, bylo pro mne osobně velmi nemilým překvapením.